Personal Trainer Haarlem - Train Met Een Personal Trainer

Published Nov 04, 20
2 min read

Het Alternatief Voor De Sportschool

Waar geeft BuitenFit Haarlem personal training in Haarlembuitenfithaarlem.nlMike van Duijnmikevanduijn.nl
Woon je niet in de buurt, maar wil je toch samen met mij trainen of bij ergens anders voor inhuren? Neem dan vooral contact met mij op voor de mogelijkheden via info@verapotharst (Fitness Haarlem).nl of het contactformulier hieronder.

Als dat niet zo is kan je denken aan een handje ongezouten noten, een glas melk of een bekertje yoghurt.Wees voorzichtig met alcohol direct na de training.Train niet meer dan 2 keer in de weken en maximaal 20 minuten per training. Probeer 3 a 4 dagen tussen de trainingen te houden (Fitness Haarlem).

Het is wel belangrijk om uit te sluiten dat jij risico loopt omdat je een bepaalde medische indicatie hebt. Als je een van onderstaande indicaties herkent bij jezelf raadpleeg dan eerst een arts voordat je met EMS training start om alle risico’s uit te sluiten.Medische contra-indicatieTumorenTubercoloseVaataandoeningenBloedingen, aanleg tot bloedingenNeurologische aandoeningenHuid intolerantieDiabetes melitusEpilepsieRug hernia of liesbreukAls je je herkent in onderstaande situaties dan is trainen met Bodytec ook niet verstandig en vragen wij jou om dit duidelijk aan te geven.ZwangerschapDragen van een pacemakerOntstekingen ( bacterieel of viraal)Vasculaire stents ( metaal).

Fitness Heemstede - Personal Trainer In Haarlem En Zandvoort

Cardio & Fitness Noord is sinds 2018 een prettige buurtsportschool in Velserbroek. Je kunt er zelfstandig trainen met de nieuwste apparaten. Hygiëne is bij deze sportschool erg belangrijk. Hou je niet zo van zelfstandig sporten? Ze bieden ook Small Group Training aan. Hierbij train je in kleine groepjes onder begeleiding van een ervaren personal trainer.

Personal Training - Small Group Training   Body & Mind Incorporatedbmihaarlem.nlGEZOCHT: Allround personal trainer (15 uur)zero23.nl


Naast de Small Group Training bieden ze ook meer dan 103 live groepslessen aan. Lessen die je kunt volgen zijn bijvoorbeeld: zaktraining, zumba, circuit training, power pump, spinning en pilates. Met je abonnement mag je zelfs meedoen met de bootcamp lessen die 3 keer per week buiten worden gehouden. Als je een abonnement afsluit bij deze sportschool mag je onbeperkt sporten, ook de groepslessen zijn onbeperkt inbegrepen.

Navigation

Home

Latest Posts